Cabaret Chishche Lishche otvara kazališnu sezonu @ Opatija

Ova predstava nastala je zahvaljujući ”mladim snagama” Satiričkog kazališta ”Kerempuh”, odnosno članovima ansambla koji su prije dvije godine osnovali svoj band Chishche Lishche, koji će ovom prilikom izvesti svoj autorski projekt.

Opatija – Nova kazališna sezona Festivala Opatija počinje ovog ponedjeljka, 25. veljače, u 20 sati u kongresnoj dvorani hotela Adriatic, izvedbom kabaretskog spektakla ”Chishche Lishche”. U njoj sviraju, pjevaju, plešu i glume Ivan Đuričić, Mario Mirković, Luka Petrušić, Hrvoje Kečkeš te Maja Posavec, a radi se o zanimljivom spoju glazbenih numera i duhovitih skečeva.

Naime, ova predstava nastala je zahvaljujući ”mladim snagama” Satiričkog kazališta ”Kerempuh”, odnosno članovima ansambla koji su prije dvije godine osnovali svoj band Chishche Lishche, koji će ovom prilikom izvesti svoj autorski projekt – Cabaret Chishche Lishche. Kao polazište za svoje kreativno istraživanje koristili su ”Balade Petrice Kerempuha” Miroslava Krleže te neke od kolumni Ante Tomića u kojima se on dotične raznih aktualnosti svojim duhovitim i uvijek originalnim pristupom.

– Razveselit će vas estradnom poezijom, razgalit će vas šlagerima, u srce vas dirnuti rodoljubnom poezijom Petra Preradovića te mnogim drugim domaćim hitovima. Skečevi su nastali kroz improvizaciju, od kojih se neki temelje na beskrajno duhovitim kolumnama Ante Tomića, a neki su autorski, nastali za vrijeme proba. Njihove su izvedbe čisti užitak, za njih i njihovu publiku, oni su majstori kazališne zabave, stoji u najavi za ovu predstavu.

Cijena ulaznice je 70 kuna, dok cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike iznosi 40 kuna.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!