Čaroban crno-bijeli svijet Matovine i Battifiace

mario_sasa_sm…Lipovšek i Matovina pokazali su da odlično funkcioniraju u duetu, što su potvrdili i glasni aplauzi brojne publike…
Kastav – Jedan crn, drugi bijel, jedan u crnom, drugi u bijelom – Saša Matovina i Mario Lipovšek Battifiaca su u kastavskoj školskoj sportskoj dvorani održali koncert za pamćenje.
Program pod nazivom “Crno-bijeli svijet”, održan u sklopu dvadesetog Kastafskog kulturnog leta, okupio je brojne osobe iz društvenog, glazbenog i političkog života koje su u punoj dvorani uživale u nastupu koji zaslužuje reprizu, i to ne samo jednu.
Uz pomoć skoro pedeset glazbenika, članova Riječkog komornog orkestra pod ravnanjem maestra Igora Vlajnića, publici su predstavili glazbenu razglednicu iz crno-bijelih vremena, ali i nešto bliže prošlosti.
Iako dosta različiti u odabiru pjesama, evergreene iz vremena crno-bijelih filmova, crno-bijelih fotografija, crno-bijele televizije, dvojica su pjevača savršeno povezala u istu priču koja nas vraća u prošlost i podsjeća da vrijeme prolazi, ali hitovi ostaju.
Probranim repertoarom, sastavljenim od pjesama na hrvatskom, engleskom, španjolskom, talijanskom, francuskom i slovenskom jeziku, dvama medleyjima i neizostavnim šalama Lipovšek i Matovina pokazali su da odlično funkcioniraju u duetu, što su potvrdili i glasni aplauzi brojne publike.
Ivana Kocijan / Novi list

error: Content is protected !!