Celebrity regata: Homo si bordižat @ Opatija

galijola_sm…poznate i manje poznate osobe najavile su svoje sudjelovanje na regati…
…jedrilice će jedriti stotinjak metara od obale, tako da će se regata moći pratiti i s kopna…

Opatija – Regata ”Homo si bordižat“ u kojoj će sudjelovati među ostalima i osobe iz sportskog, političkog i kulturnog života, održat će se u subotu 23. srpnja, u organizaciji JK Opatija.
U podne je zakazan sastanak svih sudionika regate na kojem će se odrediti tko će s kim jedriti. Start regate je u 13 sati na ruti Opatija – plaža Ičići – Opatija – Volosko – Opatija, a ukoliko bude vjetra odjedrit će se ista ruta dva puta. Jedrilice će jedriti stotinjak metara od obale, tako da će se regata moći pratiti i s kopna, a svaki krstaš koji se udalji više od 300 metara od obale bit će diskvalificiran. Od 18 sati za sve sudionike regate organizirano je druženje u restoranu YC Opatija, poručili su organizatori u svojem dopisu.
Svoj dolazak na ovu regatu najavili su: Jelena Kovačević, Duško Jeličić Dule, Marijo Šivolija, Nika Fleiss, Zoran Sobol, Martina i Matea Majerle, Davor Jurkotić, Ana Kabalin, Goran Štimac, Heri Bezić, Drago Korošak, Pero Lučin, Jasna Doričić Sanković, Boris Tomulić, Zdravko Debelić, Nikola Mendrila, te predstavnici Grada Opatije.
Duško Jeličić: Navadit ću te bordižat

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!