Centar dentalne medicine artDENTAL od 4. svibnja započinje s radom @ Kastav

Postupamo prema svim uputama i mjerama opreza za zaštitu od infekcije koronavirusom, što smo i činili i činimo uvijek u svom uobičajenom radu!

Kastav – Prema naputcima Zavoda za javno zdravstvo RH i Stožera civilne zaštite RH, od 4. svibnja klinika započinje s radom!

Za termine stojimo na raspolaganju!

Tel: 095 482 8888

E-mail: info@artdental.hr

Mjere opreza za zaštitu od infekcije COVID -19
Postupamo prema svim uputama i mjerama opreza za zaštitu od infekcije koronavirusom, što smo i činili i činimo uvijek u svom uobičajenom radu! Naša dezinfekcijska sredstva, koja i inače koristimo u svom radu, pokrivaju zaštitu od svih navedenih virusa, uključujući i aktualni koronavirus.

PRANJE I DEZINFEKCIJA RUKU obavezna je odmah prilikom ulaska u kliniku!
Cijeli prostor klinike se redovito dezinficira, prostorije se provjetravaju, koristimo difuzore zraka s eteričnim uljima za dezinfekciju i osvježavanje aerosola. Na više različitih mjesta u klinici, postavljeni su gelovi za dezinfekciju ruku. Kao i do sada, u radu se koriste zaštitne maskice, zaštitne naočale i vizir te rukavice. Priprema pacijenata obavezno započinje provjerom anamneze, te produljenim, preventivnim ispiranjem tekućine za dezinfekciju usne šupljine.

Redovito pratimo sve upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Dobrodošli!

error: Content is protected !!