Centralni objekt vrtića u Matuljima i područni vrtići u Rukavcu i u Jušićima bit će zatvoreni sljedeći tjedan

Područni vrtići u Rupi, Velom Brgudu i Munama nastavljaju s normalnim radom.

Matulji – Iz općine Matulji obavještavaju javnost da je nakon više slučajeva potvrđene zaraze u Dječjem vrtiću Matulji donesena odluka u suradnji s epidemiološkom službom i upravom vrtića da svi djelatnici pristupe testiraju na prisustvo virusa COVID- 19.

– Zbog povećanja broja pozitivnih testova djelatnika a radi zaštite zdravlja djece i djelatnika donesena je Odluka da se u potpunosti zatvara centralni objekt Dječjeg vrtića u Matuljima pored sada već zatvorenih područnih odjela u Rukavcu i Jušićima. Stoga će Centralni objekt vrtića u Matuljima i područni vrtići u Rukavcu i u Jušićima biti zatvoreni sljedeći tjedan počevši od 2.11. do 8.11. 2020 godine. Područni vrtići u Rupi, Velom Brgudu i Munama nastavljaju s normalnim radom. O bilo kakvim daljnjim Odlukama kao i u slučaju promjene epidemiološke situacije korisnike vrtića obavještavat ćemo putem web stranice Dječjeg vrtića, Općine Matulji, Facebooka te ostalih sredstava javnog informiranja. Ovim putem molimo roditelje čija se djeca nalaze u samoizolaciji da se u slučaju pojave simptoma njima bliskih osoba jave liječniku obiteljske medicine, pedijatru ili dežurnom epidemiologu, poručili su iz općine Matulji.

Prema podacima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo od 28. listopada 2020. godine na području Općine Matulji imamo 56 aktivnih slučajeva zaraze virusom COVID-19. S obzirom na navedeno Stožer Civilne zaštite Općine Matulji moli i poziva građene na poštivanje svih propisanih mjera za suzbijanje zaraze a naročito moli za nošene zaštitnih maski prilikom posjete grobljima.

error: Content is protected !!