Cestovna biciklistička utrka King of Učka na rasporedu ove subote

…ilustracija,,,

Dužina utrke iznosi 22 kilometra, ukupni uspon 1.380 metara, a suorganizatori utrke su Turistička zajednica mjesta Ičići i Top sport events d.o.o.

Ičići – Tvrtka AD Natura Sport po prvi puta organizira cestovnu biciklističku utrku King of Učka koja će se voziti od ACI Marine Opatija u Ičićima do samog vrha Učke u duljini od 22 kilometra s ukupnim usponom od 1.380 metara.

Utrka će se održati se u subotu, 29. rujna s početkom u 10 sati te će se voziti trasom Ičići – Veprinac – Poklon – Vojak. Prometnice na kojima se održava utrka, u razdoblju od 10 do 14:30 sati, bit će su privremene regulacije te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz pomoć predstavnika policije i organizatora. Zbog prolaska utrke cestom preko Učke za sva vozila bit će obustavljen promet u oba smjera u razdoblju od 10 do 11:30 sati kako bismo pružili maksimalnu sigurnost biciklistima i pratećim vozilima. U tom razdoblju vozila koja se zateknu na trasi utrke u navedeno vrijeme, morat će pričekati prolazak biciklista i pratećih vozila.

Dodatne informacije možete pronaći na službenoj internetskoj stranici utrke.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!