Četiri novozaražene osobe na području PGŽ, bez prodora virusa u KBC Rijeka

– Na području Kastva imamo četiri osobe oboljele od COVID-19. Svi su dobro s blagim simptomima ili bez simptoma i na kućnom liječenju, a kontakti se obrađuju, javili su iz grada Kastva.

Dobra je vijest da nema prodora virusa u KBC Rijeka. Svi brisevi iz bolnice negativni, ukupno 68 koliko ih je napravljeno.

Rijeka – Četiri novooboljele osobe evidentirane su u protekla 24 sata na području Primorsko-goranske županije. Od njih četvero, dvije osobe su kontakti s maturalne zabave na kojoj je zabilježeno više oboljelih, dok se kod dvije osobe radi o indikacijama liječnika. Epidemiolozi su javili kako se njihovi kontakti provjeravaju tijekom današnjeg dana.

Dobra je vijest da nema prodora virusa u KBC Rijeka. Svi brisevi iz bolnice negativni, ukupno 68 koliko ih je napravljeno. Brojke su 35 zaraženih i 74 ozdravljena na današnji dan, a očekuje se informacija o još ozdravljenih, javljaju iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ.

– Na području Kastva imamo četiri osobe oboljele od COVID-19. Svi su dobro s blagim simptomima ili bez simptoma i na kućnom liječenju, a kontakti se obrađuju. Molimo vas još jednom za odgovornost i oprez u našem novom normalnom životu kojeg moramo živjeti uz koronavirus među nama, javili su iz grada Kastva.