Četrnaest stipendija za kastavske studente – službeno potpisani ugovori o stipendiranju @ Kastav

stipendije_studenti_kastav_2015

Mjesečna stipendija iznosi 700 kuna, a ukupno je dodijeljeno 14 stipendija prema tri različita kriterija.

Kastav – Studente s područja grada Kastva, dobitnike gradskih stipendija, primio je jučer gradonačelnik Ivica Lukanović kako bi im svečano uručio ugovore o stipendiranju u akademskoj 2015/2016. godini. Mjesečna stipendija iznosi 700 kuna, a ukupno je dodijeljeno 14 stipendija.

Osam stipendija za nadarene studente dodijeljeno je Alu Depopu, studentu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, Elizabeti Kostelac,studentici Medicinskog fakulteta u Rijeci, Matteu Jelencu, studentu Katoličko bogoslovnog fakulteta teologije u Rijeci, Jeleni Beno, studentici Filozofskog fakulteta u Rijeci Marinu Soriću, studentu Sveučilišta u Rijeci, Odjela za biotehnologiju i istraživanje lijekova, Corini Kukurin, studentici Sveučilišta u Rijeci, Odjela za biotehnologiju i istraživanje lijekova, Lari Djaković, studentici Sveučilišta u Rijeci, Odjela za biotehnologiju i istraživanje lijekova te Antoneli Trbović, studentici Prirodslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu.

Pet stipendija dodijeljeno je sukladno kriterijima za stipendiranje redovnih studenata, a njih su zaslužili Veronika Jurčić s Kineziološkog fakulteta u Splitu, Antonija Matek s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, Nives Večerina s Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Katja Badanajak s Odjel za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci te Lucija Bravić s Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu.

Prema kriterijima za dodjelu sportskih stipendija dodijeljena je jedna sportska stipendija studentici Roberti Mulac, studentici Sveučilišta u Rijeci, Odjela za biotehnologiju i istraživanje lijekova i članici Plivačkog kluba ”Primorje” Rijeka.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!