Chanel @ Opatija

chanel_smOpatija – Opatijska parfumerija ”Iris” dobila je novo, ljetno, Chanel ruho. Naime, do 30. rujna u prostoru poznate parfumerije na tržnici gostovat će internacionalni mirisni brend ”Chanel”.
U sklopu svoje ponude, osim preparativne i dekorativne kozmetike, te muških i ženskih mirisa, francuski brend nazvan po njegovoj osnivačici Cocco Chanel, nudi i promotivno besplatno šminkanje.
Uz poznati Chanel No. 5, koji je svojedobno najbolje promovirala Marilyn Monroe kada je izjavila da spava bez ičega na sebi osim par kapljica ovog parfema, u prodaji će se naći i najnoviji ”izum” u paleti ženskih mirisa – Chanel Chance Eau Tendre.
Svi zainteresirani za make-over od strane Chanelovih stručnjaka mogu se predbilježiti za određeni termin ili jednostavno naići kad nema gužve. Inače, ovo ”preuzimanje” prostora parfumerije Iris od strane Chanela najnoviji je trend u promociji velikih brendova – takozvane ”pop-up trgovine”, a sasvim je sigurno da će makar i kratki boravak Chanela u Opatiji, staroj dami donijeti dašak glamoura, ali i privući potrošnju gostiju ”sa stilom”.

Liburnija.net: Chanel @ Opatija

Liburnija.net: Chanel @ Opatija


Maja Monar / Liburnija.net

error: Content is protected !!