Christmas Tree Lighting – Paljenje lampica na terasi Continentala ove subote u 18 sati

TimeCode, Grapevine Babies, Lado Bartoniček, Šajeta & band te glumačke i akrobatske točke u suradnji s Kulturnim centrom Kalvarija dočekat će se posjetitelje na terasi hotela Continental.

Opatija – Nastavljamo s tradicijom i pozivamo vas na jedinstveno paljenje božićnih lampica u Opatiji kao uvod u atraktivne blagdanske programe u Amadria Park hotelima! Ovogodišnji adventski program počinje u subotu, 27. studenog s čarobnim i nezaboravnim spektaklom “Christmas Tree Lighting“ u 18 sati.

– Ovaj spektakularni početak najljepšeg doba u godini oduševit će i male i velike, a uz bogatu gastronomsku ponudu, kuhano vino i tople zimske koktele očekuje vas najbolji program do sada koji počinje uz TimeCode band koji će zagrijati atmosferu popularnim pop, rock obradama božićnih melodija, a večer će biti ispunjena glumačkim skečevima i vrhunskom akrobatskom točkom iznenađenja koja će vas očarati. Zabavite se uz nepredvidljive situacije i otkrijte gdje je skriven ‘nevidljivi prekidač’, poručili su organizatori.

Nakon paljenja lampica slijedi nastup riječke funk grupe Grapevine Babies koja će svojim nastupom užariti atmosferu do samog vrhunca.

– Uživanje u predivnom blagdanskom ozračju nastavlja se uz čašu kuhanog vina te koncert Šajete i njegovog banda. Ne propustite čaroliju blagdana prvi adventski vikend u bajkovitoj Opatiji uz sjaj tisuća lampica! Broj gostiju na terasi je ograničen te je rezervacija stola obavezna (150,00 kn – uključuje platu hladnih narezaka). Rezervacije se vrše na recepciji hotela Gardenija (Maršala Tita 83) ili putem telefonskog broja 051 295 015, napomenuli su organizatori.

error: Content is protected !!