Christmas Tree Lighting sljedeće subote na terasi hotela Continental @ Opatija

U programu do paljenja lampica nastupa nekoliko izvrsnih bandova, a posebni gosti su Učenički zbor O. Š. R. Katalinić Jeretov iz Opatije.

Opatja – Ovogodišnji adventski program u Amadria Park hotelima, ali i u cijeloj Opatiji, počinje spektaklom ‘Christmas Tree Lighting’ u subotu 2. prosinca u 17 sati.

– Svečana ceremonija paljenja lampica na velikom božićnom drvcu na terasi hotela Continental održava se već četvrtu godinu zaredom. U programu do paljenja lampica nastupa nekoliko izvrsnih bandova, a posebni gosti su Učenički zbor O. Š. R. Katalinić Jeretov iz Opatije. Voditeljica programa je Martina Majerle, a kao i prethodnih godina uživati ćemo u njenoj izvedbi ‘All I want for Christmas is You’ uz dječju plesnu skupinu Gym Dance. Nakon paljenja lampica slijedi veliki koncert banda Teddy Lion Selection koji će nakon popularnih božićnih melodija zabavu nastaviti plesnim hitovima, ne samo današnjima, već i onima dobro poznatima iz 70-ih, 80-ih, 90-ih… Dođite na terasu Continentala u subotu 2. prosinca u 17 sati! Najzabavniji i najbolji uvod u blagdane, uz slobodan ulaz, poručili su organizatori.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!