Ciklus gala koncerata ‘Music by the sea’ sedmu godinu zaredom na terasi Milenija

Ovogodišnji ciklus počinje ovaj četvrtak gala koncertom ‘Sinatra Swings’ HAT TRICK kvarteta večeri posvećenoj poznatim Sinatrinim hitovima.

Opatija – Postoje neka mjesta čiji su šarm i atmosfera jednostavno neodoljivi. Doći u Opatiju, a ne posjetiti popularnu terasu hotela Milenij nikako nije opcija. Jutarnje ili poslijepodnevno uživanje ili pak večernji užitak, posebno u ljetnim mjesecima kada ovdje gostuju vrhunski glazbeni programi, omiljeni su rituali i lokalnog stanovništva, ali i gostiju koji su ovo posebno mjesto prepoznali i redovito mu se vraćaju.

I ove godine će se od lipnja do rujna ovdje održati više od šezdeset glazbenih večeri, a već sedmu godinu zaredom Amadria Park hoteli pripremaju i ciklus od pet posebnih GALA koncerata ‘Music by the sea’ s tematski različitim i posebno osmišljenim repertoarima. Svaki četvrtak u srpnju i kolovozu terasa Milenija ponovno se pretvara u centar glazbenih i scenskih zbivanja u Opatiji.

Ovogodišnji ciklus počinje ovaj četvrtak gala koncertom ‘Sinatra Swings’ HAT TRICK kvarteta večeri posvećenoj poznatim Sinatrinim hitovima. Dvosatni glazbeni program donosi antologijske hitove kao npr. ‘”I’ve Got You Under My Skin”, “New York, New York”, “Strangers In The Night”, “My Way”, “Sway”, “My Foolish Heart”, “That’s Life”, “Maybe This Time”, “All Of Me” i mnoge druge.

Drugi koncert 12.07. pod nazivom ‘Kvarneriana’ donosi donosi poznate arije i melodije iz cijeloga svijeta u izvedbi Vivien Galette i Voljena Grbca i klavirsku pratnju Vladimira Babina. 26.07. na rasporedu je program ‘Music of the Millenium’ uz nastup Matije Cveka, Alena Đurasa i Gordane Marković, koji na svoj jedinstven način izvode poznate pop i rock hitove. Dašak francuske šansone u programu pod nazivom ‘My perfect Rendez-Vous’ 02.08. na terasu Milenija donosi jedinstveni vokal Martine Majerle uz klavirsku pratnju Aleksandra Valenčića i Zvonka Vukoje na harmonici.

Glazbeno scenska poslastica za najfinija nepca ‘CABARET À LA CARTE’ održava se u dva termina (19.07. i 09.08.), a autorice ga opisuju kao džepni mjuzikl, pravi kabaretski show s glazbom uživo. Kostimirani šareni sekstet donosi pjesme koje znate, a uz točke ćete zavoljeti i priču koja će vas nasmijati. Odvija se na pozornici, ali se spušta i u publiku koju na ovaj način uključuje direktno u izvedbu. Uključuje vječne hitove kao što su Mein Herr, I wanna be loved by you, Life is a cabaret, kao i nježnije brojeve kao što su Singin’ in the rain. Mladi talentirani jazz trio (klavijature, kontrabas, bubanj) pobrinut će se za vaše uši, a zanosne plesačice u prigodnim kostimima svojim će se step i jazz koreografijama osigurati večer za pamćenje. Rezervacije stola na recepciji hotela Milenij (+385 51 202 000).

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!