Ćiković: Pozivam građane da nam još jednom ukažu povjerenje jer imamo znanja i iskustva @ Matulji

Bruno Frlan, Mario Ćiković i Eni Šebalj

Kandidati za načelnika i zamjenike lijeve koalicije, Mario Ćiković, Eni Šebalj i Bruno Frlan zahvalili su se jučer biračima koji su ih svojim glasovima doveli nadomak pobjede u prvom krugu.

Matulji – Kandidati za načelnički tim Mario Ćiković, Eni Šebalj i Bruno Frlan jučer su održali tiskovnu konferenciju na kojoj su se zahvalili svima koji su dali glas koaliciji SDP-IDS-HSU-PGS te ih pozvali da im i u drugom krugu daju povjerenje.

– Htio bih se zahvaliti svim glasačima regionalnog bloka koji su svoj glas dali koaliciji lijevoga centra, koja je u Matuljima relativni pobjednik ovih izbora te moram napomenuti da smo zadovoljni s postignutim rezultatima, kazao je Bruno Frlan te poručio da je ovaj tim garancija provedbe predizbornih programa u Matuljima.

– Zahvaljujem se svima koji su nam svojim glasom dali priznanje za dosadašnji rad i povjerenje za naredni mandat. Na lokalnim izborima građani biraju ljude kojima vjeruju te viziju razvoja kraja u kojem žive i vjerujem da su u ovom načelničkom timu prepoznali tim iz kojeg ne stoje prazna obećanja već rad i rezultati. U proteklih osam godina općina Matulji ostvarila je snažan gospodarski razvoj kao i rast društvenog standarda. Amfiteatar, uređeni vrtić te sportska dvorana samo su neki od realiziranih projekta, a u narednom periodu planiramo dogradnju škole, izgradnju kulturnog centra, uređenje društvenih domova, uređenje centra Matulja te niz drugih projekta, istaknula je Eni Šebalj uz napomenu da poziva sve stanovnike općine Matulji da izađu na izbore i glasaju jer je prvi krug pokazao da je svaki glas bitan…

– Zahvaljujem svim biračima koji su nam ukazali povjerenje. Došli smo do 49,57 posto glasova i fali nam još jedan mali korak… Imamo znanja i iskustva, te još jedanput pozivam građane da nam svojim glasom ukažu povjerenje da u naredne četiri godine učinimo Matulje ljepšim, boljim i uspješnijim, rezimirao je Mario Ćiković.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!