Članice ŠRD Zubatac ostvarile odlične rezultate na državnom seniorskom prvenstvu @ Rijeka, Lovran

zubatac_prvakinje_2015

U konkurenciji 24 najbolje hrvatske seniorke, članice kluba Marina Mavrinac Matulja, Sonja Španjol i Damjana Darišić istaknule su se značajnim plasmanina.

Lovran – Odlične rezultate ostvarile su članice lovranskog ŠRD Zubatac na državnom prvenstvu u sportskom ribolovu za kategoriju seniora i seniorki s obale, održano proteklog vikenda u organizaciji ŠRD ”Kantrida” Rijeka.

U konkurenciji 24 najbolje hrvatske seniorke, članice kluba Marina Mavrinac Matulja, Sonja Španjol i Damjana Darišić istaknule su se značajnim plasmanina. Najvrijedniji među njima jest 3. mjesto u pojedinačnoj kategoriji koje je pripalo Marini Mavrinac Matulji, dok su njene kolegice Darišić i Španjol završile na 6., odnosno 14. mjestou.

Ekipa Zubatac 1, koju su činile Mavrinac Matulja i Španjol, osvojila je odlično 4. mjesto, a medalja im je izmakla za svega nekoliko plasmanskih bodova. Sve tri prvoplasirane natjecateljke, Tea Radil, Ardena Bajlo i Marina Mavrinac Matulja, imale su isti broj negativnih bodova – 5, ali su Tea i Ardena imale osvojeno po jedno 1. mjesto i tako bile bolje od Marine, koja je ostvarila prvi dan 2. mjesto, a drugi dan 3. mjesto pojedinačno.

– Marina je ponovno stekla pravo na razigravanje za sastav državne reprezentacije. Time je završena ovogodišnja, službena natjecateljska sezona, gdje su naše vrijedne seniorke bile izuzetno uspješne! Čestitamo Marini, Damjani i Sonji, kazali su iz ŠRD Zubatac.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!