Članovi Lions kluba prodajom božićnih ukrasa prikupili sredstva za Socijalnu samoposlugu @ Opatija

lions_klub_opatija_2015

Za dobar štimung pobrinula se Klapa Skalin, a izvođenju pjesama pridružila se i mnogobrojna publika koja ih je došla podržati.

udruga_osoba_invaliditetom_opatija_2015 (5)

Opatija – Članovi Lions kluba povodom božićno-novogodišnjih blagdana, prema riječima njihove predsjednice Gordane Grgurine, bili su vrlo aktivni te su ispred opatijske tržnice organizirali humanitarnu akciju. Prodavali su božićne ukrase, građane počastili fritulama, stvorili atmosferu za ugodno druženje i prikupili donacije za Socijalnu samoposlugu Liburnije pri Crvenom križu Opatija. Za dobar štimung pobrinula se Klapa Skalin, a izvođenju pjesama pridružila se i mnogobrojna publika koja ih je došla podržati.

– Lions klub Opatija je humanitarna udruga koja djeluje na području Opatije i kroz razne humanitarne aktivnosti koje provodi sakuplja donacije za potrebite građane i institucije kojima je potrebna pomoć, kazala je Grgurina, dodavši kako je nedavno novčana donacija predana i opatijskoj Udruzi osoba sa invaliditetom na njihovoj nedavnoj proslavi.
I tijekom čitave godine ”Lionsi” su bili aktivni – u sklopu Bečkog tjedna organizirali su humanitarnu modnu reviju u hotelu Kvarner i tombolu na Bečkom balu, a od prikupljenih sredstava kupio se automatski defibrilator za laike, koji je postavljen u Domu za starije osobe i prošli tjedan na njihovoj svečanosti im je svečano uručen.

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net