Članovi Mješovite komisije posjetili u posjeti Opatiji

Sjednica mješovite Hrvatsko-Austrijske komisije održava se od 14. do 16. studenog u Rijeci.

Opatija – Temeljem članka 12. Sporazuma o bilateralnim gospodarskim odnosima između Republike Hrvatske i Republike Austrije, od 18. prosinca 1992. godine, u Rijeci se od 14. – 16. studenog 2012. godine održava deseta sjednica Mješovite hrvatsko-austrijske komisije za gospodarsku suradnju, čiji su članovi jučer posjetili i Opatiju te se susreli s opatijskim gradonačelnikom Ivom Dujmićem.

Hrvatsko izaslanstvo predvodi Tatjana Tomić, zamjenica predstojnika Državnog ureda za trgovinsku politiku Republike Hrvatske kao predsjedavateljica hrvatskog dijela Mješovite komisije.

Austrijsko izaslanstvo predvodi dipl.ing. Franz Wessing, glavni direktor za vanjskotrgovinske odnose Saveznog ministarstva za gospodarstvo, obitelj i mlade Republike Austrije kao predsjedavatelj austrijskog dijela Mješovite komisije.

U sklopu 10. sjednice Mješovite komisije, austrijsko izaslanstvo održava radne razgovore s gradonačelnicima Rijeke i Opatije, te je u sklopu programa Komisije posjet Luci Rijeka i Istarskoj županiji.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!