Čokoladna adventska čarolija u Amadria Park hotelima traje gotovo dva mjeseca!

Posebno educirani čokolatijeri ovdje tijekom cijele godine izrađuju poznate čokoladne praline, čokoladu te prava čokoladna remek djela koja oduševljavaju i male i velike.

Opatija – Planirate posjetiti Opatiju tijekom najslađeg vikenda u godini? U Amadria Park hotelima u čokoladnoj čaroliji možete uživati gotovo dva mjeseca! Čokolada je ipak jedan od omiljenih okusa kojemu nitko ne može odoljeti, a čokoladna adventska čarolija u Amadria Park hotelima će trajati od ponedjeljka 5. studenoga pa sve do novogodišnjih praznika! Posebni čokoladni meniji, novi okusi tople čokolade, choco smoothiji, čokoladni kolači i torte, happy hour ponude, radionice za male i velike, adventska događanja, brojna slatka iznenađenja…

— Kavane Wagner i Continental svoju ponudu obogatit će velikim izborom čokoladnih slastica i više od 30 okusa ručno rađenih čokoladnih pralina, a toplu čokoladu (to go) možete kušati i u novim okusima kokosa, kreme od jagoda, bijele čokolade, bijele čokolade s lješnjakom, nugat čokolade, tamne čokolade. Posebni čokoladni meniji u kojima se čokolada sljubljuje s vrhunskim mesnim i ribljim delicijama mogu se kušati u fine dining restoranu Argonauti (Hotel Milenij), restoranu Camellia (Grand hotel 4 opatijska cvijeta) i Osteriji da Ugo (Gastro Svijet). Naravno, najslađe i najzanimljivije ponude i programi očekuju nas u Milenij Choco Svijetu, pravoj maloj tvornici čokolade u samom srcu Opatije. Posebno educirani čokolatijeri ovdje tijekom cijele godine izrađuju poznate čokoladne praline, čokoladu te prava čokoladna remek djela koja oduševljavaju i male i velike. Ovdje se može kupiti čokolada u svim oblicima i okusima, a na posebno osmišljenim degustacijama i radionicama i naučiti puno zanimljivosti o čokoladi i načinu na koji ju treba pravilno konzumirati. Uz čokoladu ovdje vas očekuju i brojna druga slatka iznenađenja, svileni bomboni, unikatne i ručno rađene dječje igračke, vrhunska kava i čaj iz cijeloga svijeta… Ovaj kutak posebno je atraktivan tijekom opatijskog Festivala čokolade, a ove će godine čokoladna priča trajati tijekom cijelog studenog i prosinca! Svoje choco-kiparsko umijeće i ove će nam godine prezentirati mladi talijanski choco kipar Antonio Licitra novom čokoladnom skulpturom, a svoje umijeće izrade čokoladnih skulptura na posebnoj radionici pokušat će prenijeti i na sve zainteresirane. Ne propustite otkriti sve čokoladne tajne Milenij Choco Svijeta i svojim najdražima darovati najslađi suvenir i poklon iz Opatije, poručili su organizatori iz Amadria Park hotela.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net