COVID-19 “test point” za turiste u Lovranu

Kako bi gosti u najkraćem roku dobili nalaz i izbjegli čekanja, prijave i plaćanje za testiranje moguće su putem aplikacije: app.medico.hr

Lovran – Turistička zajednica Općine Lovran u suradnji s Općinom Lovran osigurala je provođenje testiranja na COVID-19 za turiste kojima je potreban brzi antigenski test (BAT) ili PCR test za odlazak iz Hrvatske.

-Ovim potezom želimo svojim gostima omogućiti siguran i bezbrižan boravak te što lakši povratak kući. Testiranje se odvija na COVID-19 test pointu u Lovranu, na adresi Stari grad 5, a moguće je izvršiti ga četvrtkom, petkom, subotom, nedjeljom i ponedjeljkom u vremenu od 12 do 14 sati, poručuju iz TZ Općine Lovran.

Testiranje obavlja mobilni tim specijalne bolnice Medico, BAT testovima koji su navedeni na zajedničkoj listi brzih antigenskih testova koje međusobno priznaju države članice Europske Unije, a koju objavljuje Europska komisija. Rezultati će gostima biti dostavljeni na e-mail (na hrvatskom i engleskom jeziku).

Cijena BAT testa  iznosi 100,00 kn uz promo kod: 100MEDI, s time da se rezultat dobije u roku od jednog sata od trenutka provođenja testiranja. Cijena PCR testa  iznosi 550,00 kn, a rezultat će se dobiti u roku  24 sata od trenutka provođenja testiranja.

Kako bi gosti u najkraćem roku dobili nalaz i izbjegli čekanja, prijave i plaćanje za testiranje moguće su putem aplikacije: app.medico.hr

error: Content is protected !!