Crtež, animacija i film – Ovog vikenda na rasporedu radionica ”Ispričajmo priču o maruniću“

...marun...

…marun…

Radionica uključuje upoznavanje sa segmentima animiranog filma – kreativno pisanje, animaciju, snimanje i montažu, a namijenjena je djeci od 7 do 14 godina koja se prvi put susreću s izradom filma.

Lovran – Društvo „Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran u sklopu manifestacije za djecu i s djecom ”Jeseni u čast“ organizira radionicu ”Ispričajmo priču o maruniću“. Radionica za crtež, animaciju i film održat će se u galeriji ”Laurus“ u dva termina. Prvi je zakazan za subotu, 24. listopad, u vremenu od 10,30 do 18 sati, a druga dan kasnije, u nedjelju od 10,30 do 13 sati, dok je prezentacija priče i dodjela nagrada na rasporedu u 16,30 sati.

Radionica uključuje upoznavanje sa segmentima animiranog filma – kreativno pisanje, animaciju, snimanje i montažu, a namijenjena je djeci od 7 do 14 godina koja se prvi put susreću s izradom filma. Najbolje dječje radove nagradit će se vrijednim nagradama koje je osiguralo Društvo ”Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran. Zbog velikog interesa, prijave su obavezne na e-mail: dnd.opatija@gmail.com.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!