Damir Dujmić novi predsjednik vijeća MO Volosko


Nakon održanih izbora, za vijeće Mjesnog odbora, Nezavisna lista Christiana Tominića osvojila je tri mjesta, kao i IDS, dok je koalicija SDP-HNS-HSU osvojila jedno mjesto. Nedugo nakon održanih izbora na čelno mjesto izabran je Josip Dedić (SDP), uz podršku članova nezavisne liste Christana Tominića, Vilima Sušnja i Irene Radovanović.
Volosko – Najveća ‘rak rana’ u međusobnim koalicijskim prijeporima, na olakšanje vladajuće garniture napokon je razriješena, a predstavnik IDS-a, Damir Dujmić, zasjeo je na predsjedničko mjesto u Vijeću mjesnog odbora.
Podsjetimo, nakon održanih izbora za vijeće Mjesnog odbora, Nezavisna lista Christiana Tominića osvojila je tri mjesta, kao i IDS, dok je koalicija SDP-HNS-HSU osvojila jedno mjesto. Nedugo nakon održanih izbora na čelno mjesto izabran je Josip Dedić (SDP), uz podršku članova nezavisne liste Christana Tominića, Vilima Sušnja i Irene Radovanović.
Prijepori oko poštivanja, prethodno potpisanog, koalicijskog sporazuma na relaciji IDS – SDP nastavljeni su tijekom cijelog perioda u kojem je Josip Dedić stolovao na čelnoj poziciji. Nakon odluke o povlačenju iz vijeća mjesnog odbora, mjesto prepušta Andreju Matacinu (SDP), a situacija se mijenja u korist IDS-a. Novom predsjedniku Damiru Dujmiću, za zamjenika je izabran bivši predsjednik O’Brien Sclaunich, dok ostali članovi ostaju isti – Christian Tominić, Irena Radovanović, Vilim Sušanj i Miro Somborac.

Liburnija.net: Irena Radovanović, Josip Dedić, Christian Tominić, Damir Dujmić i Vilim Sušanj @ Dom Liburnija


Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!