Damir Mišković: Radit ćemo da napravimo ono što smo oduvijek planirali za Kantridu

Damir Mišković: Radit ćemo da napravimo ono što smo oduvijek planirali za Kantridu

FOTO: nk-rijeka.hr

– Potpisali smo Memorandum razumijevanja za stadion Kantrida i u narednim mjesecima radit ćemo na tome da sve to završimo i da napravimo ono što smo oduvijek planirali za Kantridu. Očekujemo izgradnju stadiona, na ovome radimo godinu dana s investitorima i današnji Memorandum je samo jedan dio tog rada, rekao je predsjednik HNK Rijeka Damir Mišković

Dubrovnik – Na Summitu 16+1 u Dubrovniku potpisan je Memorandum razumijevanja između kineskog investitora, Top International Engineering Corporation i tvrtke Stadion Kantrida d.o.o. o izgradnji budućeg stadionskog kompleksa Kantrida.

Potpisnici za Stadion Kantrida d.o.o. bili su Damir Mišković i Dean Šćulac, a predsjednik Rijeke tom je prigodom novinarima kazao kako je prije svega sam summit odlična stvar za Hrvatsku, a nakon toga osvrnuo se i na potpisani memorandum:

“Prvo bih se zahvalio premijeru, Vladi i Hrvatskoj gospodarskoj komori, te svima koji su sudjelovali u ovako jednoj fantastičnoj stvari za Hrvatsku i vidjet će se sigurno u budućnosti da će sve ići nabolje, u investicije što možda dosad nismo imali. A što se nas tiče, potpisali smo Memorandum razumijevanja za stadion Kantrida i u narednim mjesecima radit ćemo na tome da sve to završimo i da napravimo ono što smo oduvijek planirali za Kantridu. Očekujemo izgradnju stadiona, na ovome radimo godinu dana s investitorima i današnji Memorandum je samo jedan dio tog rada.”

Mišković je kazao kako se potpisivanje Memoranduma fantastično poklopilo sa summitom te kako se nada da će u izgradnji stadiona sudjelovati i hrvatske tvrtke. O broju mjesta stadiona i ostalim tehničkim detaljima Mišković nije mogao govoriti s obzirom da će o tome, kako je rekao, odlučiti investitor.

error: Content is protected !!