Dan Gimnazije Andrije Mohorovičića Rijeka

Logo koji je dobio najvise glasova na Facebooku

Logo koji je dobio najvise glasova na Facebooku

Najviše glasova na Facebooku imao je rad maturanta Matije Juranovića, učenika 4.4 razreda, a nagradu Povjerenstva za odabir loga dobila je učenica 3.4 razreda Luči Krnić.

Rijeka – Gimnazija Andrije Mohorovičića Rijeka u petak, 23. siječnja, bogatim je i raznovrsnim programom proslavila svoj rođendan. Bila je to nova prilika za opušteno druženje učenika i nastavnika.

Ove su godine sadržaji bili tematski podijeljeni, svatko je mogao pronaći nešto za sebe. Ljubitelji fotografije uživali su na izložbi u učionici 006, oni sportskoga duha na odbojkaškim utakmicama, svestrani su tragali za duhom renesanse na prvome katu, filmofili uživali u filmskim sadržajima na drugome, a ljubitelji prirodnih znanosti, matematike i psihologije te tradicionalnoga i omiljenoga kviza Volim Hrvatsku na trećemu katu.

Gimnazija Andrija Mohorovičića

Uz učenike i nastavnike škole predavanja i radionice vodili su brojni gosti. Doktorica Petra Šverko, glavna sestra Maša Vico i studentice medicine upoznale su učenike s prvom pomoći. Zamjenik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke Dario Gauš vodio je vatrogasne vježbe. Marin Bilčić, Oleg Drageljević i Valentin Šimunović-Tadej predstavili su ninjutsu, borilačku vještinu. Psiholog Pino Tuhtan održao je korisno predavanje o kockanju i klađenju adolescenata i mladih. Ivona Novak, Sara Ban i Nina Mostarac, asistentice na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci, na zanimljiv su način predstavile matematiku.

Na Danu škole objavljeni su i rezultati natječaja za školski logo. Najviše glasova na Facebooku imao je rad maturanta Matije Juranovića, učenika 4.4 razreda, a nagradu Povjerenstva za odabir loga dobila je učenica 3.4 razreda Luči Krnić.

Više o Danu škole te Gimnaziji Andrije Mohorovičića Rijeka možete saznati na novinarskome blogu marljivih učenika.

I.M./PodUckun.net

error: Content is protected !!