Dan hrvatskog nogometa obilježit će se 21. rujna na opatijskoj Slatini

…ilustracija…

Predviđen je dolazak poznatih nogometaša, o imenima je još rano govoriti, kao i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića i izbornika reprezentacije U21 Nenada Gračana te njihovih slovenskih kolega Tomaža Kavčića i Primoža Glihe.

Opatija – Gradonačelnik Ivo Dujmić sa suradnicima održao je danas radni sastanak s izaslanstvo HNS-a, koje je predvodio glavni tajnik Zorislav Srebrić.

Povod sastanku bio je Dan hrvatskog nogometa koji će idućeg petka biti održan u Opatiji. Kineziološki fakultet iz Zagreba u suradnji s International Society of Performance Analysis of Sport (ISPAS) organizira 12. Svjetski kongres izvedbene analize sporta koji će se održati u Opatiji od 19. do 23. rujna u hotelu Ambasador.

U sklopu održavanja kongresa, čiji je suorganizator Hrvatski nogometni savez, 21. rujna obilježit će se Dan hrvatskog nogometa na Slatini. Predviđen je dolazak poznatih nogometaša, o imenima je još rano govoriti, kao i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića i izbornika reprezentacije U21 Nenada Gračana te njihovih slovenskih kolega Tomaža Kavčića i Primoža Glihe. Na Slatini će biti postavljeno malo nogometno igralište. Na Danu hrvatskog nogometa će sudjelovati i opatijski sportski klubovi i udruge, a dobro su došli i svi zainteresirani građani.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!