Dan otvorenih vrata centra Autowill Pula – Nagradna igra, popusti i besplatan zimski pregled vozila!

Tijekom Dana otvorenih vrata, u pulskom servisu besplatno će posjetiteljima obaviti zimski pregled u 40 točaka za vozila Opel i Chevrolet, omogućiti posebne uvjete kupnje koji će vrijediti samo tog dana i počastiti ih roštiljem i pićem.

Pula – Autowill Pula ove subote, 27. listopada imat će Dan otvorenih vrata od 8 do 17 sati, a svi posjetitelji imat će priliku testirati Opelova vozila, iskoristiti posebne uvjete kupnje, ali i sudjelovati u nagradnoj igri.

– Pridružite nam se uz roštilj i piće i testirajte novi Opel Combo, Opel Grandland X te ostala vozila iz bogate ponude u našem salonu. Iskoristite posebne uvjete kupnje koje nudimo samo u subotu. Za Vas imamo i posebnu ponudu godišnjaka u garanciji, te provjerena rabljena vozila, kazali su iz Autowilla Pula, dodavši kako se na nagradnoj igri može osvojiti vikend korištenja posebne i jedinstvene Opel Cascade!

Tijekom Dana otvorenih vrata, u pulskom servisu besplatno će posjetiteljima obaviti zimski pregled u 40 točaka za vozila Opel i Chevrolet.

– Isto tako vršimo besplatnu procjenu vozila svih marki, te dajemo popust na rezervne dijelove i dodatnu opremu, javili su iz Autowilla Pula.

 

 

error: Content is protected !!