Dan otvorenih vrata i upisi @ Aranea

aranea_sm…upisi traju od 23. kolovoza do 1. rujna…
…u četvrtak, 26. kolovoza održat će se Dan otvorenih vrata…
pogledajte i novu web stranicu, te saznajte sve detalje o radu škole…

Opatija – Škola stranih jezika Aranea Opatija vas i ove godine poziva na upis tečajeva stranih jezika u jesenskom semestru.
– U ponudi imamo tečaj engleskog jezika, tečaj njemačkog jezika, tečaj francuskog jezika, tečaj talijanskog jezika, tečaj španjolskog jezika, tečaj ruskog jezika i tečaj hrvatskog jezika za strance. Upisi će se održavati od 23. kolovoza do 1. rujna, a testiranje kandidata sa predzanjem će se održati 2. rujna. Tečajevi će se održavati u malim grupama od najviše pet polazika u prostorijama škole u Opatiji od 6. rujna do 29. listopada. Termini održavanja nastave će se odrediti nakon upisnog roka. Broj mjesta je ograničen, stoga rezevirajte svoje mjesto već danas, poručuju iz ove popularne škole stranih jezika.
Inače, škola Aranea predstavila je nedavno i svoju novu web stranicu na kojoj možete pronaći sve detalje o radu škole, podatke o tečajevima, ali i ‘’škicnuti’’ najnovije vijesti.
Jedna takva vijest, recimo, jest da će škola Aranea održati Dan otvorenih vrata u četvrtak, 26. kolovoza od 17 do 19 sati. – Slijedeći četvrtak posjetite nas na Danu otvorenih vrata gdje možete dobiti detaljnije informacije o organiziranju tečajeva, programu i edukacijskim materijalima. Dođite, upoznajte program škole, upoznajte profesore i saznajte sve što ste htjeli znati vezano uz tečajeve stranih jezika, kaže ekipa iz škole stranih jezika Aranea.
Ivan Mellor / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Aranea
Razgovor: Ana Florijan – Du ju spik ingliš?

error: Content is protected !!