Danas se nastavlja Festival sportske rekreacije Platak 2020.

Festival sportske rekreacije Platak 2020 privukao preko 600 sudionika

Rijeka – Festival sportske rekreacije Platak 2020 nastavlja punom snagom pa je jučer na omiljeno riječko izletište privukao preko 600 sudionika raspoređenih u više grupa, a koji su sudjelovali u programu “Atletika u prirodi” organiziranom u suroganizaciji sa AK Kvarner. Napomenimo da se festival održava povodom Međunarodnog olimpijskog dana, a u organizaciji Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo. Posebno zadovoljstvo organizatorima bio je današnji posjet pomoćnika glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniše Krajača koji je iskazao oduševljenje organizacijom i brojem sudionika te naglasio kako HOO uvijek podržava događanja koja promiču zdrav život i u kojem sudjeluje građanstvo.

A lijepo vrijeme privuklo je sudionike svih generacija pa su brojne obitelji uživale na svježem zraku i sudjelovale aktivnostima koje su priredili organizatori. Svoj trening u prirodi održala su djeca predškolske dobi, djeca osnovnoškolskog uzrasta (oba treninga uz trenere AK Kvarner), a i rekreativno se trčalo pod vodstvom trenera Zorana Žilića. Najmlađi su vježbali zajedno sa roditeljima pa je slika subote na Platku doista bila impozantna, nije nedostajalo pozitivne atmosfere i radosti uživanja u prirodi.

Festival sportske rekreacije Platak 2020 nastavlja se već danas i to uz program KŠR Gorovo “Vježbanjem do zdravlja” koji započinje u 11 sati Body Core programom uz Tajanu Stakić, poznato ime u svijetu fizikalne terapije, a koja najavljuje zanimljiv program u kojem će svi zainteresirani imati priliku probati i uvjeriti se kako se uz malo truda može napraviti velike promjene za sebe i svoje tijelo, s naglaskom na pravilno držanje tijela. Program vježbanja se nastavlja u 11:40 sati kružnim treningom pod vodstvom Milene Obradović Konjevoda te u 12:20 sati Body harmony dance programom pod vodstvom Romine Muškardin.

U 13 sati Mario Mlinarić predvodi svoj nadaleko poznat i priznat MM TRENING, nakon kojeg u 13:40 sati započinje program nordijskog hodanja i vježbanja kroz program “Vježbanje u pokretu s Mariom Mlinarićem”, što će svakako biti izvrsno finale aktivnog i atraktivnog programa u nedjelju. Isto tako, valja napomenuti da će se u 11 sati održati i radionica izrade smoothie napitaka u suradnji sa Udrugom Žmergo.

error: Content is protected !!