Danas u 18 sati Rijeka igra protiv Spartaka iz Moskve

Rijeka će odmjeriti snage s ruskim velikanom koji je lani osvojio treće mjesto u prvenstvu. Spartak je u povijesti 22 puta bio prvak Sovjetskog Saveza odnosno Rusije, a posljednji naslov osvojio je u sezoni 2016./2017.

Villach – Nogometaši Rijeke danas će u 18 sati protiv Spartaka iz Moskve igrati drugu utakmicu za vrijeme priprema u Kranjskoj Gori. Nakon uvjerljive pobjede protiv Žiline, Rijeka će odmjeriti snage s ruskim velikanom koji je lani osvojio treće mjesto u prvenstvu. Spartak je u povijesti 22 puta bio prvak Sovjetskog Saveza odnosno Rusije, a posljednji naslov osvojio je u sezoni 2016./2017.

– Očekujemo da će Spartak biti puno teži protivnik od Žiline, rekao je Alexander Gorgon, napadač Rijeke.

– Ove utakmice su odlične jer pokažu na čemu dobro radiš i gdje trebaš popraviti stvari i na čemu treba raditi na treningu. Naravno, iako je pripremna utakmica, pokušat ćemo ostvariti pozitivan rezultat, ustvrdio je Gorgon.

Rijeka je pokazala puno dobrih stvari u uvjerljivoj pobjedi protiv Žiline.

– Dobro je da su skoro svi igrači dobili priliku, skupili minute. Postigli smo pet golova što je odlično, svi kažemo da rezultat u pripremnoj utakmici nije primaran, ali važno je pobijediti zbog samopouzdanja. Svi smo očekivali težu utakmicu, ali ne znači nužno da je Žilina slaba momčad, već smo mi odigrali jako dobro, zaključio je Alexander Gorgon.

Prijenos utakmice na VIP Tv-u
Zbog velikog interesa naših navijača za utakmicu između Spartaka iz Moskve i HNK Rijeka (18 sati), koja je zatvorena za javnost, obavještavamo vas da je Spartak domaćin, a time je i vlasnik tv prava za prijenos ove utakmice. Prava na prijenos utakmice za područje Republike Hrvatske je otkupila agencija koja surađuje s Vipnetom, te se utakmica može pratiti unutar njihovog „PlanetSport“ paketa. Korisnici Vipneta i B-neta mogu nazvati na 08001313 ili se mogu prijaviti na vipnet.hr do 1. listopada 2018. i uključit će im se „Planet sport paket“ bez naknade. Livestreama na službenim klupskim stranicama neće biti.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!