Danas u Lovranu “DND u susret djeci – Potraga za pričama našeg kraja”

Program je osmišljen kao zajedničko otkrivanje priča našeg kraja za djecu predškolske i školske dobi i članove njihovih obitelji (roditelje ili skrbnike)

Lovran – U subotu, 10. srpnja od 19 do 20 sati u Lovranu će se održati program “DND U SUSRET DJECI-Potraga za pričama našeg kraja”, putujući likovno-kreativni program i program Bajkaonica za djecu i članove njihovih obitelji.

Program je osmišljen kao zajedničko otkrivanje priča našeg kraja za djecu predškolske i školske dobi i članove njihovih obitelji (roditelje ili skrbnike). Program će se odvijati na tri punkta na kojima će volonteri Društva „Naša djeca“ Opatija pripovijedati priče našeg kraja, održati likovno-kreativne radionice, igre i još mnogo, mnogo toga.

Program je besplatan, a osmišljen je s ciljem održavanja kreativnih radionica za djecu i njihove roditelje/skrbnike, zajedničko likovno-kreativno druženje djece i roditelja, kvalitetno provođenje slobodnog vremena na otvorenom prostoru te „oživljavanje“ zaboravljenih priča našeg kraja. Obiteljska potraga za pričama našeg kraja interaktivna je igra za cijelu obitelj u kojoj članovi obitelji djeluju kao tim te rješavaju prigodne zadatke. Zanimljivost igre je u tome što su svi sudionici pobjednici, a kući sa sobom nose ono najvažnije, certifikat iz obiteljskog zajedništva.

Program započinje na info štandu Društva „Naša djeca“ Opatija ispred galerije Guc na kojem će prijavljeni dobiti upute (karte i materijale) koji će im biti potrebni za otkrivanje priča našeg kraja.

Bitno je napomenuti da će se program održati u skladu s epidemiološkim mjerama te će se svi sudionici morati pridržavati preporučenih mjera higijene i držanja razmaka.

Radi pripreme materijala za radionice molimo sve zainteresirane da se prijave na mail dnd.opatija@gmail.com i ispune prijavnicu koja će im naknadno biti poslana.

Društvo „Naša djeca“ Opatija poziva svu djecu i članove njihovih obitelji na nezaboravnu, veselu, zabavnu i kreativnu potragu za pričama našeg kraja! Pozivaju se obitelji da se priključe našoj potrazi te svojim dolaskom i sudjelovanjem pridonesu stvaranju pozitivne atmosfere i kvalitetno provedenom obiteljskom vremenu.