Danas započinju građevinski radovi na rekonstrukciji ulice Put za Plahuti uz posebnu regulaciju prometa

Tijekom izvođenja radova, promet navedenom ulicom bit će omogućen u jutarnjim satima do 8:30 sati, te u popodnevnim satima između 16:30 i 17:30 sati, kao i u večernjim te noćnim satima po dovršetku dnevnih aktivnosti na gradilištu, a tim povodom održan je na inicijativu VMO Vasanska i sastanak s mještanima.

Opatija – Nakon provedenih pripremnih radova, danas 13. siječnja započinju građevinski radovi na rekonstrukciji ceste – ulica Put za Plahuti na dionici od križanja s ulicom Šetalište Carmen Sylve do kbr. 8 (ulica Put za Plahuti), objavljeno je na službenim stranicama grada, a tim povodom održan je i sastanak stanara i predstavnika VMO Vasanska.

Dvadesetak prisutnih građana informirano je od strane voditelja gradilišta i predstavnika tvrtke izvođača, a prisutan je bio i predstavnik Grada. Naglašeno je da će se osigurati prohodnost prilikom rekonstrukcije u vremenu dolaska i odlaska stanovnika s posla, odnosno planirano je da radovi ne kreću prije 8:30, te se oko 16 sati radi pauza za dolazak s posla. Predstavnik izvođača je naglasio da će vremena biti iskoordinirana sa stanovnicima.

Također, bilo je riječi i o činjenici da se neće izvesti radovi vezani uz odvodnju oborinskih voda, dok se nadaju da će bužir za optičke kabele ipak biti ugrađen.

– Prometovanje u ostalom dnevnom periodu bit će u potpunosti onemogućeno, ili otežano (ovisno o fazi izvođenja radova). Prometovanje za interventna vozila bit će moguće za sve vrijeme izvođenja radova. O prometnom režimu u završnoj fazi radova (asfaltiranje) građani će biti pravovremeno obaviješteni, poručili su iz grada.

Predviđeni rok za dovršetak predmetnih radova je u travnju, izvođač radova je tvrtka Goran graditeljstvo d.o.o., a vrijednost investicvije oko 1.7 milijuna kuna.

error: Content is protected !!