Dani otvorenih vrata udruga – Društvo „Naša djeca“ Opatija najavili raznovrstan program

Sve aktivnosti održat će se u prostorijama Društva “Naša djeca” Opatija na adresi Stubište Lipovica 2 te je poželjna prethodna predbilježba na e-mail adresu dnd.opatija@gmail.com .

Opatija – Društvo „Naša djeca“ Opatija i ove godine se uključilo nacionalnu manifestaciju Dani otvorenih vrata udruga 2019. Tom prilikom pozivamo građane da sudjeluju u našim aktivnostima i upoznaju se s našim programima. Uz aktivnosti navedene niže u tekstu, vrata naše udruge širom su otvorena svim posjetiteljima u redovno radno vrijeme udruge.

Tako će se danas, 16. svibnja, u sklopu radionice i igraonice „Kolibrići“ i “Kolibrići plus” za djecu s teškoćama u razvoju održati predavanje za roditelje i širu javnost na temu „Poticajne aktivnosti za razvoj djeteta“. Predavanje započinje u 16,30 sati u prostorijama udruge (Stubište Lipovica 2, Opatija), a održat će ga psihologinja iz udruge Ana Jantolek. Dan kasnije, 17. svibnja, u sklopu projekta „Uključi maštu, isključi Internet“ održat će se redovna igraonica petkom namijenjena djeci od 3 godine. Radionica započinje u 16,30 sati. U 17,30 sati održat će se predavanje za roditelje i širu javnost u sklopu istoimenog projekta na temu „Kako komuniciramo s djecom“. Predavanje će se održati u prostorijama udruge na adresi Stubište Lipovica 2, Opatija. U subotu, 18. svibnja od 10,30 do 12,30 sati u sklopu projekta „Igrom učimo o gradu“ održat će se druženje novoizabranih vijećnika 12. Saziva Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije i njihovih roditelja. Paralelno s druženjem održat će se akcija uređenja prostora udruge pod simboličnim nazivom „Subota rabota“. Poziva se šira javnost da se pridruži akciji. U slučaju kiše aktivnost se otkazuje, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 051/272 443.

error: Content is protected !!