Đani Stipaničev i Antonela Malis oduševili publiku @ Opatija

Đani Stipaničev, Antonela Malis i Vladimir Babin @ hotel Kvarner

Đani Stipaničev, Antonela Malis i Vladimir Babin @ hotel Kvarner

Puno gledalište i odlična atmosfera, izvrsna suradnja izvođača i publike, a sve to u prekrasnom ambijentu s posebnom rasvjetom, uz međunarodni repertoar sačinjen od poznatih skladbi, raspoložene izvođače i koncert koji je nepuna dva sata bio prava poslastica za sve glazbene sladokusce.

Opatija – Kristalna dvorana Remisens Premium Hotela Kvarner u Opatiji pamti svoje velike trenutke u svojoj dugoj povijesti, a jedan od njih će zasigurno biti i koncert kojeg su sinoć održali Đani Stipaničev i Antonela Malis uz maestralnu pratnju Vladimira Babina za klavijaturama.

Puno gledalište i odlična atmosfera, izvrsna suradnja izvođača i publike, a sve to u prekrasnom ambijentu s posebnom rasvjetom, uz međunarodni repertoar sačinjen od poznatih skladbi, raspoložene izvođače i koncert koji je nepuna dva sata bio prava poslastica za sve glazbene sladokusce – tako je izgledala večer u Kristalnoj dvorani. Pjevalo se Vilo moja, Con te partiro, Funiculi funicula, Samo simpatija, Beautiful Maria of my Soul, Amigos para siempre, Mirno teku rijeke, La vie en rose, Delilah, Vjeruj u ljubav, Golubovi, a sve je počelo neizbježnom Serenadom Opatiji. Publika, u kojoj je bio i veliki broj stranih turista, ovacijama je ispratila izvođače nakon čak četiri bisa, a nakon toga je uslijedilo i druženje izvođača s obožavateljima svih generacija, uz neizbježno fotografiranje.

Koncert Đanija Stipaničeva i Antonele Malis je jedan od evenata programa “10 veličanstvenih” koje su Liburnija Rivijera Hoteli pripremili za svoje goste i građanstvo u sezoni izuzetno bogatoj sadržajima.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!