Dani tradicionalne kineske medicine u Thalasso Wellness Centru traju do 23. prosinca @ Opatija

TWC_kineska_medicina_oglas

Prvi dijagnostički pregled stručnjaka tradicionalne kineske medicine kod paketa s nekom od terapija je besplatan, a samostalna cijena iznosi 300 kuna.

Opatija – Velik interes izazavali su u javnosti Dani tradicionalne kineske medicine, koji će u Thalasso Wellness Centru Opatija trajati dva mjeseca, sve do 23. prosinca. Iskusni kineski liječnici koji su ostvarili uspješnu suradnju s opatijskom bolnicom i njenim wellness centrom, predstavili su niz tretmana za liječenje raznih zdravstvenih tegoba.

Napoznatija među njima je svakako akupunktura, liječenje kojim se tretiraju bolesti po meridijanima i akupunkturnim točkama, a djelotvorna je kod glavobolje i drugih bolova, paralize lica, išijasa, lumbaga i artritisa. Cijena tretmana iznosi 250 kuna.

Cupping erapija vakumskim čašicama predstavlja bezbolno opuštanje i detoksikaciju organizma, uz limfnu drenažu. Pomaže kod prehlada, upala pluća, celulita, ožiljaka, sportskih ozljeda, a cijena joj iznosi 200 kuna.

Zanimljiva je i Gua Sha terapija, koja se sastoji od ”struganja” žadom po određenim dijelovima tijela. Smanjuje umor, povećava imunitet, ublažava napetost i bolove u vratu i leđima. Cijena tretmana iznosi 150 kuna.

TCM masaža Tui Na različitim manipulacijama preko akupunkturnih točaka, meridijana i živčanog sustava regulira stanje cijelog tijela i poboljšava imunitet. Cijena tretmana kreće se između 250 i 320 kuna.

Prvi dijagnostički pregled stručnjaka tradicionalne kineske medicine kod paketa s nekom od terapija je besplatan, a samostalna cijena iznosi 300 kuna.

Davor Žic / PodUčkun.net