Darivanje mališana @ Učka, Lovran

uc_small…Djed Božićnjak, će danas, darivati svu djecu s područja MO Veprinac…
…druženje s Djeda Mrazom u Lovranu zakazano je za sutra…

Lovran, Učka – U prigodno uređenom ambijentu na Poklonu, Djed Božićnjak će darivati svu djecu s područja MO Veprinac, danas, od 16 do 19 sati, a njihovi će se roditelji za to vrijeme moći ugrijati uz topli čaj ili kuhano vino te uživati u idiličnoj atmosferi božićne bajke.
– Djeca će ulaziti jedan po jedan pa se mole roditelji da ne dolaze svi u 16.00 sati, jer će se stvoriti nepotrebna gužva. Također, uzmite u obzir da školska djeca imaju probu za priredbu u 18.00, pa njih očekujemo ranije, kazao nam je Igor Puž iz MO Veprinac – Učka.
U Kavani Hotela “Lovran” u Lovranu, sutra, 20. prosinca s početkom u 17.30 sati Društvo “Naša Djeca” Opatija – Ogranak Lovran organizira za djecu Božićno druženje s Djeda Mrazom. U prigodnom programu nastupit će djeca polaznici Dječjeg vrtića, mališani iz Studia za suvremeni ples D’ori, plesači Hip Hopa DND-a te polaznici radionice i igraonice Kolibrići. Voditelji programa su Antonia Škorić i gost – Djed Mraz. Maleni i veliki, pridružite se druženju s bjelobradim djedicom i prišapnite mu svoje želje!
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!