Dec črnega za Vojkota – Memorijalno okupljanje planinara u spomen na Vojka Sankovića @ Poklon

…ilustracija…

Prema planu, okupljanje je predviđeno u Planinarskom domu Poklon u 9 sati u nedjelju ujutro, a od sudionika se očekuje uplata priloga u visini od 10 kuna. U 10 sati je polazak na jedan od Vojku dragih vrhova u okolici. Nakon toga je povratak u planinarski dom, zdravica i nastavak neformalnog druženja, stoji u objavi organizatora.

Poklon – Planinarsko društvo Opatija organizirat će u nedjelju, 21. siječnja memorijalno okupljanje planinara „u spomen na našeg prijatelja, planinara, domara Vojka Sankovića (1946. – 2017.) pod nazivom „Dec črnega za Vojkota“.

Prema planu, okupljanje je predviđeno u Planinarskom domu Poklon u 9 sati u nedjelju ujutro, a od sudionika se očekuje uplata priloga u visini od 10 kuna.

– U 10 sati je polazak na jedan od Vojku dragih vrhova u okolici. Nakon toga je povratak u planinarski dom, zdravica i nastavak neformalnog druženja, stoji u objavi organizatora.

Više informacija može se dobiti u prostorijama PD Opatija srijedom od 19 do 20 satu, putem njihove e-mail adrese (pdopatija1950@gmail.com) i putem telefona 091/5871-555.

D. Ž. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net