‘Demon školske knjižnice’ predstavio se u školskoj knjižnici @ Opatija

demon_skolske_knjiznice_morea_banicevic_opatija_promocija (1)

Ovaj dječji, avanturistički roman čim je izašao, pobudio je veliki interes publike, a mladu autoricu već uspoređuju sa svjetski poznatom J.K.Rowling.

Morea Banićević

Morea Banićević

Opatija – Morea Banićević, profesorica Engleskog jezika u Osnovnoj školi ‘Rikard Katalinić Jeretov’, jučer je u školskoj knjižnici predstavila svoj dječji roman prvijenac ‘Demon školske knjižnice’, pred svojim učenicima i kolegama.

Ovu predivnu promociju otvorila je knjižničarka Milena Sandalj koja nas je uvela u roman te nam ispričala ukratko tko je Morea Baničević. O romanu, njegovom značaju i njegovoj kvaliteti upoznala nas je Milana Međimorec, profesorica Hrvatskog jezika. Mlada kritičarka, Patricija Ivančić pročitala je svoje iskustvo s romanom dok je Mia Lanča pročitala ulomak iz romana.

Kako bi ova promocija bila još zanimljivija učenici 5. a razreda odglumili su jedan ulomak iz romana te ga na taj način približili svima onima koji ga još nisu pročitali i u svima prisutnima pobudili znatiželju da to učine što prije.

Demon školske knjižnice

Demon školske knjižnice

Autorica Morea Banićević zahvalila se svim učenicima i kolegama na podršci te nam otkrila da uskoro planira napisati i drugi dio. Promociji je prisustvovao i ravnatelj škole Fredi Glavan koji nije krio zadovoljstvo što je upravo jedna od profesorica pokazala umijeće u pisanju te joj čestitao povodom objave romana.

Ovaj dječji, avanturistički roman čim je izašao, pobudio je veliki interes publike, a mladu autoricu već uspoređuju sa svjetski poznatom J.K.Rowling. Demon školske knjižnice već je osvojio dječja srca diljem Hrvatske, a u opatijskoj školskoj knjižnici postao je najtraženija knjiga. Bez obzira koliko godina imate, ako još niste, obavezno na svoj popis stavite i ovaj roman koji je prepun zapleta i pustolovina.

Serena Calderara / PodUčkun.net

error: Content is protected !!