Denis Razumović Razz i Zoran Majstorović – jazz u parku Belveder @ Kastav

Zoran Majstorović i Denis Razumović Razz

Zoran Majstorović i Denis Razumović Razz

Nakon što su se prošle godine predstavili Kastvu u sklopu Up, close & personal kvarteta, ove godine nam glazbena avantura Razza i Majstorovića dolazi u dvostruko manjem formatu, ali s dvostruko više energije.

Kastav – Sutra, s početkom u 21 sat, u mirnom parku Belveder u Kastvu, Kastafsko kulturno leto organizira cjelovečernji koncert Denisa Razumovića Razza i Zorana Majstorovića!

Spomenute glazbenike nije potrebno puno predstavljati, obzirom da Denis Razumović Razz (saksofon) i Zoran Majstorović (jazz gitara) iskusni glazbenici s dugogodišnjim iskustvom i međunarodnim karijerama, prvenstveno u domeni jazz glazbe. Izvode autorski materijal te široki repertoar jazz standarda i filmske glazbe. Atmosfere koje stvaraju kroz interakciju toplog i melodičnog zvuka saksofona i vibrantne električne jazz gitare variraju od intimnih balada pa sve do virtuoznih izvedbi raznih kompozicija proizašlih iz tradicije jazz glazbe.

Nakon što su se prošle godine predstavili Kastvu u sklopu Up, close & personal kvarteta, ove godine nam glazbena avantura Razza i Majstorovića dolazi u dvostruko manjem formatu, ali s dvostruko više energije. Ulaz je slobodan.

N. Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net