Dentalnoj klinici artDENTAL uručeno priznanje “Nobel Biocare”

Marko Nikolić

– Ovo je veliko priznanje za našu kliniku i cijeli kirurški tim, te je rezultat vrhunskih operativnih tehnika dosadašnjeg rada, istaknuo je Nikolić.

Kastav – Tvrtka “Nobel Biocare” vodeća tvrtka u stomatološkoj implantologiji u svijetu, uručila je priznanje dentalnoj klinici artDENTAL iz Kastva. Ovo je još jedna potvrda Artdentalu da je vodeća dentalna klinika u području implantologije.

Priznanje je primio specijalist oralne kirurgije Marko Nikolić, dr.med.dent.

– Na tržištu je danas nekoliko stotina tipova i marki dentalnih implantata stoga pacijent mora biti vrlo oprezan u odabiru implantata koji bi mu morao sluziti dugi niz godina. Nobel Biocare je zasigurno jedan od najboljih implantata te osigurava sigurnost kako pacijentu tako i kirurgu. Ovo je veliko priznanje za našu kliniku i cijeli kirurški tim, te je rezultat vrhunskih operativnih tehnika dosadašnjeg rada, istaknuo je Nikolić.

Zato ako još uvijek niste posjetili dentalnu kliniku artDENTAL, uputite se u Kastav, Tometići 1/d (u zgradi do tehničkog pregleda).

U ugodnom ambijentu ambijentu toplih boja, s mirisima aromatičnih ulja dočekati će Vas ljubazno osoblje.

Vrhunske stomatološke usluge po prihvatljivim cijenama, pružene uz osmijeh i prisnost tako da se svi pacijenti osjećaj kao dio obitelji.
Sve kirurške zahvate obavlja specijalist oralne kirurgije Marko Nikolić, dr.dent.med.

U artDENTALu koristimo samo implantate vrhunske kvalitete – Nobel Biocare i Bredent implantate!

Posebna ponuda:
Besplatan pregled, panorama i čišćenje zubnog kamenca!

Tel: 051 582 888
Mob: 095 482 8888
e-mail: info@artdental.hr
www.artdental.hr

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!