Design pop up store ovog vikenda na opatijskom Lidu

Link by Ogi i Alduk oboje su nedavno predstavili svoje ready to wear, cruise i yachting kolekcije te time samo započeli ljetnu sezonu

Opatija – Poznati modni brandovi Link by Ogi i Alduk  udružili su snage i pripremili nam pravu modnu poslasticu. Naime, opatijska plaža Lido Beach resort od petka do nedjelje ugostit će design pop up store.

Link by Ogi i Alduk oboje su nedavno predstavili svoje ready to wear, cruise i yachting kolekcije te time samo započeli ljetnu sezonu, a kako je kazao Alduk, Ideja zajedničkog pop up eventa je nusprodukt njihovih privatnih druženja i razmjena ideja te želje za nečim novim. -Moda se stalno mijenja, načini poslovanja isto, a vjerujem da ovim projektom se još više približavamo našoj publici, a i onoj koja bi to mogla postati kao što su mnogobrojni turisti, objasnio je Ivan Alduk.

-Nova yachting kolekcija napravljena je za tople morske dane a sastoji se od ključnih modnih,a istovremeno praktičnih , ugodnih komada. Kaftana, haljina, širokih hlača I košulja. Sve ono što Vam je potrebno za nepregledna prostranstva plavetnila I uživanja. Upravo zato sam sretna da imamo priliku predstaviti uživo kolekciju na lokaciji koja je već sama za sebe idealna kulisa svim našim komadima, rekla je dizajnerica Ogi Antunac dodajući kako joj je drago da će malo napraviti “predah” od užurbanog zagrebačkog života gdje u isto vrijeme snimaju veliki lookbook za iduću godinu i  pripremamo se za skorašnji sajam u New Yorku.

 

error: Content is protected !!