Devet medalja za ekipu JK “Rijeka“ na Memorijalnomu turniru “Josip Potnek“

judo_klub_rijeka_osijek_2015 (1)

Judo klub“Rijeka“ nastupio je sa 13 natjecatelja i ostvario odličan plasman osvojivši devet medalja od kojih su četiri zlatne, što je u ukupnom plasmanu naš klub dovelo na 7. mjesto od 40 klubova, tajnik JK Rijeka.

Rijeka / Osijek – Na memorijalnom međunarodnom judo turniru ”Josip Potnek“, održanom jučer u Osijeku, ekipa Judo kluba Rijeka osvojila je devet medalja.

judo_klub_rijeka_osijek_2015 (2)

Tradicionalno jaki i brojni turnir okupio je brojne natjecatelje iz regije, a nastupilo je 411 natjecatelja iz 40 klubova iz Mađarske, Srbije, BiH, Rumunjske i Hrvatske.

– Turnir je ujedno bodovan kao regionalna liga koja se održava između pograničnih klubova Mađarske, Srbije, Rumunjske i Hrvatske. Judo klub“Rijeka“ nastupio je sa 13 natjecatelja i ostvario odličan plasman osvojivši devet medalja od kojih su četiri zlatne, što je u ukupnom plasmanu naš klub dovelo na 7. mjesto od 40 klubova! Za Judo klub Rijeka na tatamiju u Osijeku nastupili su Helena Stanišić, Marino Arzon, Marin Grozdanić, Katia Petra Mile, Lara Šušnić, Klara Mura, Ena Brkić, Žak Buneta, Marko Drozdek, Lovro Filipović, Borna Rošić, Antonio Funarić i Meg Buneta, istaknuo je Slaviša Bradić, tajnik JK Rijeka.

judo_klub_rijeka_osijek_2015 (3)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!