Deveta vela umjetnička delavnica @ Kastav

vela_umjetnicka_sm…kulturna manifestacija održat će se ove subote – 13. kolovoza…
…zainteresirani se mogu prijaviti, na dan održavanja delavnice, na pultu kraj Gradske lože…
…radove će ocjenjivati stručni žiri u sastavu: Branka Arh (predsjednica), Maja Šikić i Tamara Mataija…

Kastav – Deveto izdanje kastavske kulturne manifestacije Vela umjetnička delavnica održat će se ove subote, 13. kolovoza, na ulicama i trgovima staroga grada Kastva s početkom u 11 sati.
Radi se o umjetničkom događanju nagradnog karaktera, a dodijelit će se novčane nagrade za najbolje radove u četiri kategorije – slikarstvo, grafika i crtež; skulptura, dizajn i primijenjena umjetnost; fotografija; te ex tempore rad iz jedne od umjetničkih formi na temu ”Kastav”. Svaka od kategorija – uz vječnu čast i slavu – pobjedniku donosi i nagradu u iznosu od 2.000 kuna.
Između četiri nagrađena rada bit će proglašen ukupni pobjednik 9. Vele umjetničke radionice, kojemu će biti omogućena samostalna izložba u Kastvu u sklopu programa obilježavanja Jelenine 2012. godine.
Radove će ocjenjivati stručni žiri u sastavu: Branka Arh (predsjednica), Maja Šikić i Tamara Mataija. Žiri publike dodijelit će jednu nagradu u iznosu od 1.500,00 kn. Nagrade u pojedinim kategorijama dodijelit će se s početkom u 19 sati ispod Gradske lože.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!