Deveti rođendan Kolibrića @ Opatija

dnd_crtez…mali su Kolibrići pokazali dio svog bogatog glumačkog i plesnog repertoara…
…posebno dojmljiv bio je nastup Jasmina Jukića s pjesmom ”Zaljubljeni”…

Opatija – U dobrom društvu i veselom raspoloženju proslavilia je jučer igraonica i radionica za djecu s posebnim potrebama ”Kolibrići” svoj deveti rođendan, a svečanosti u prostorijama Društva ”Naša djeca” Opatija odazvali su se članovi grupe i njihovi roditelji, ali i brojni svečani uzvanici.
– Kada je 2002. godine Grad napravio registar djece s posebnim potrebama, nastala je i potreba za osmišljvanem i organiziranjem njihova slobodnog vremena. Od tada, pa do danas redovito se sastajemo dva puta tjedno, i to uvijek utorkom i četvrtkom, a često idemo i na terapijsko jahanje i plivanje. Uz to, volimo se zabavljati, pa radimo predstave, pjevamo i plešemo, kazala je Nadia Novak-Ramić, jedna od tri voditeljice ”Kolibrića”, a voditeljica DND-a Opatija Sanja Škorić podsjetila je kako pravi rođendan grupe zapravo pada na dan zaljubljenih, 14. veljače.
Dio svog bogatog repertoara mali su ”Kolibrići” pokazali na svečanosti, atraktivnim plesnim točkama plesne grupe ”Dorice”, te recitalima nekolicine članova grupe, među kojima je posebno dojmljiv bio nastup Jasmina Jukića s pjesmom ”Zaljubljeni”.
– Pravo je zadovoljstvo biti dio velike obitelji kao što je vaša, i čast je što vam možemo pomoći kad god vam zatreba, kazao je Damir Lovreković iz opatijskih Lionsa koji ovu grupu donatorski prate od samih početaka.
Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!