Digitalna revolucija ‘shoppinga’: Tower Center Rijeka lansirao vlastitu mobilnu aplikaciju

Aplikacija TOWER CENTER RIJEKA nastala je u suradnji s riječkom informatičkom tvrtkom Exevio, a korisnicima omogućuje pregled cjelokupne ponude centra, primanje obavijesti o akcijama i popustima, sudjelovanje u programu vjernosti i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Edi Budimilić i Solidea Kurelić

Rijeka – Tower Centar Rijeka uveo je digitalnu revoluciju u „shopping“: od danas je na servisima App Store i Google Play dostupna nova mobilna aplikacija omiljene riječke destinacije za kupovinu koja donosi sasvim novo, obogaćeno iskustvo kupnje. Aplikacija, besplatno dostupna pod nazivom Tower Center Rijeka i uz moto – „potpuno shopping iskustvo“, kupcima omogućuje na jednom mjestu i „jednim klikom“ pregled cjelokupne ponude centra, prikupljanje bodova iz programa vjernosti, sudjelovanje u nagradnim igrama i mnoštvo dodatnih sadržaja. Istovremeno, ona je i pravi izvor zanimljivih vijesti iz svijeta mode, kulture, gastronomije zahvaljujući brojnim sadržajima koje stvaraju novinari i blogeri Tower Lifestyle Magazina, dostupnima izravno iz aplikacije.

Nakon otvaranja brze punionice za električne automobile sredinom godine, ovo je novi iskorak Tower Centra Rijeka u korištenju suvremene tehnologije u radu centra, ali i društveno-odgovornom poslovanju temeljenom na poticanju izgradnje lokalne IT industrije. Naime, aplikacija Tower Center Rijeka je proizvod riječke „pameti i znanja“, jer iza nje stoji mladi i perspktivni tim brzorastuće digitalne kompanije Exevio koja se specijalizira upravo za ovakve pothvate.

– Od samih početaka rada, Tower Center Rijeka okrenut je prema zajednici. Kao najveći trgovački centar u gradu, nismo samo mjesto kupovine ili dio turističke ponude, već i mjesto druženja, susreta, kulturnih i zabavnih događanja, ali i značajan faktor u cjelokupnoj gospodarskoj slici Rijeke. Upravo zato ponosni smo na suradnju s riječkom tvrtkom Exevio koja kao vrlo uspješan i inovativan informatički start-up predstavlja riječku poslovnu budućnost. Taj projekt i aplikacija kao rezultat pokazuje da smo prepoznali zahtjeve i potrebe naših kupaca, ali i potencijal riječke „digitalne scene“, a rezultat je izvrstan proizvod i „dobitna kombinacija“ za sve: kupce, trgovce, centar, ali i riječku poslovnu zajednicu, kazala je Solidea Kurelić, direktorica Tower Centra Rijeka.

Tvrtka Exevio, usprkos „svježini“, ima i značajno iskustvo u osmišljavanju digitalnih usluga i aplikacija, kao i cjelovitih poslovnih rješenja, a za aplikaciju Tower Center Rijeka kažu kako ih je odveo „korak dalje“ u izradi kreativnih rješenja za korisnike.

– Ova aplikacija je moćan alat s brojnim funkcionalnostima, ali istovremeno jednostavan za korištenje. Preuzimanjem aplikacije i otvaranjem računa ona postaje i digitalna kartica vjernosti kojom kupac može sudjelovati u loyalty programu Tower Centra Rijeka, vidjeti stanje svojih bodova, kao i zamijeniti ih za kupone s popustima ili poklonima na info-pultu centra. Također, aplikacija će korisnicima slati informacije o popustima i rasprodajama u pojedinim trgovinama, a dostupna je i karta TWC-a Rijeka te cjeloviti prikaz svih trgovina koje djeluju u sklopu centra s osnovnim informacijama o radnom vremenu, ponudi i lokaciji, dok se kod onih trgovina koje sudjeluju u programu vjernosti – a to su gotovo sve – pojavljuje i posebna oznaka. Poseban dio aplikacije je Tower Lifestyle Magazin, odnosno tekstovi i fotogalerije na temu mode, gastronomije, kulture, domaćinstva, kojima se pristupa izravno u aplikaciji. Aplikaciju Tower Centra Rijeka nastavit ćemo nadograđivati, pa tako uskoro uvodimo i nagradne igre za korisnike, kazao je Edi Budimilić, direktor tvrtke Exevio.

Mlada tvrtka s dvanaest zaposlenih, koja se specijalizira za izradu korisničkih programa namijenjenih trgovačkim centrima, već je prepoznata u informatičkom svijetu, zbog čega imaju priliku birati projekte kojima će se posvetiti.

– Ovaj projekt izabrali smo jer nam je predstavljalo izazov izraditi kvalitetnu aplikaciju koja će nuditi brojne raznovrsne mogućnosti, a opet biti dobro „posložena“ i korisnicima intuitivno razumljiva. Pritom smo sretni što smo imali prilike surađivati s klijentom kao što je Tower Center Rijeka, s kojim smo se brzo sporazumjeli oko toga što i kako želimo napraviti, a vjerujem da će ova aplikacija vrlo brzo postati neizostavni dio iskustva svih posjetitelja Towera, zaključio je Budimilić.

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net