DJ Amor obilježava 25 godina karijere velikim tulumom

Amor je za ovu specijalnu priliku pozvao na proslavu jaka imena domaće scene. DJ-e i vrijedne radnike s bogatim iskustvom.Za DJ pultom u Ex port-u će vas uveseljavati do ranih jutarnjih sati Boodale, Bronski & Marcel, najavili su organizatori.

Rijeka – Velika proslava 25 godina karijere istinskog underground duha DJ-a i producenta Amora s bogatim portfeljom održat će se ovog petka, 14. kolovoza s početkom u 23 sata, u prostoru Ex port-a na Delti.

– Amor Jashari, poznatiji kao DJ Amor (Kiano) zasigurno jedan od najtalentiranijih hrvatskih selektora, počinje svirati još sredinom 90-ih, te sa svojim školskim prijateljem Darianom formira poznati tandem Amor & Darian. Nakon lokalnih nastupa i svirki u popularnim klubovima kao što je to bio Quorum Colours, postaju rezidenti u slovenskoj Ambasadi Gavioli, jednoj od najcjenjenijih europskih okosnica elektroničke glazbe. Amor je nastupao diljem Hrvatske, Slovenije i Italije, te drugdje u Europi. Nakon što je započeo solo karijeru, poglavito se posvetio glazbenoj produkciji. Prije koju godinu se vratio DJ-ingu nakon što se posljednjih godina posvetio isključivo stvaranju glazbe. Amor je za ovu specijalnu priliku pozvao na proslavu jaka imena domaće scene. DJ-e i vrijedne radnike s bogatim iskustvom.Za DJ pultom u Ex port-u će vas uveseljavati do ranih jutarnjih sati Boodale, Bronski & Marcel, najavili su organizatori.

error: Content is protected !!