Dječaci MNK Matulji ostvarili odličan rezultat na turniru u Sarajevu

mnk_kvarner_sarajevo_2014_1

Ekipa dječaka malonogometnog kluba “Kvarner” iz Matulja sudjelovala je na međunarodnom turniru “Šampion junior kup” u Sarajevu. U konkurenciji između 30 ekipa, osvojili su odlično 4. mjesto. Sve detalje provjerite u nastavku teksta.

Matulji / Sarajevo – Ekipa Malonogometnog kluba “Kvarner” iz Matulja sudjelovala je na internacionalnom turniru “Šampion junior kup” u Sarajevu te ostvarila vrlo zapažen rezultat.

Malonogometaši matuljskog “Kvarnera” rođeni 2003. i mlađi, između 30 ekipa, zauzeli su izvrsno, ali na koncu i pomalo razočaravajuće 4. mjesto. U grupi su pobijedili Crvenku iz Beograda rezultatom 4:2, remizirali sa GOŠK-om iz Kaštela s 1:1 te izgubili od FK Igman iz Sarajeva rezultatom 2:1 (na kraju osvajače turnira).

Ekipa MNK Kvarner s trenerima

Ekipa MNK Kvarner s trenerima

Ovi rezultati doveli su MNK Kvarner na 2. poziciju u grupi i prolaz u 1/8 finala. U 1/8 finala stradao je NK Varaždin (nekadašnji VK Varteks) rezultatom 2:1 što je malim Matuljcima osiguralo prolaz u četvrt finale i sraz s ekipom FK Arena iz Subotice. Pobjedom nad ekipom Arene s rezultatom 2:0, Matuljci su ušli u borbu za medalje, ali na žalost nisu imali snage za korak više. Kobne su bile zagrebačke ekipe Dubrava A. koja je MNK Kvarner porazila rezultatom 5:2, dok je u borbi za 3. mjesto ekipa Dubrava B. bila bolja rezultatom 2:1.

Na jakom međunarodnom turniru u Sarajevu nastupili su slijedeći igrači MNK Kvarnera – Juraj Sinožić, Marko Diković, Matej Boltestein, Dominik Simčić, Teo Hajdaraj, Mario Jurković, Dominik Buršić, Marin Mešić, Ivan Golemac, Luka Šac, Dominik Traub i Leon Pepelnik, dok su u pratnji bili treneri Marin Golemac i Dražen Krnjatić.

Konačni poredak ekipa:
1. FK Igman (Sarajevo)
2. NK Dubrava A (Zagreb)
3. NK Dubrava B (Zagreb)
4. MNK Kvarner (Matulji)

Rezultati u grupi:
MNK Kvarner Matulji – FK Crvenka Beograd 4:2
MNK Kvarner Matulji – NK Gošk Kaštel 1:1
MNK Kvarner Matulji – FK Igman Sarajevo 1:2

1/8 MNK Kvarner Matulji – NK Varaždin 2:1
1/4 MNK Kvarner Matulji – FK Arena Subotica 2:0
1/2 MNK Kvarner Matulji – NK Dubrava A Zagreb 2:5
3. mjesto MNK Kvarner Matulji – NK Dubrava B Zagreb 1:2

N. Cvjetović / PodUčkun.net