Djeci za veseliji Božić – Humanitarna izvedba predstave „Muškraci su s Marsa, žene su s Venere“

Sav prihod od ulaznica koje su u prodaji po 80 i 60 kuna bit će namijenjen za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi koja su smještena u riječkoj podružnici Dječjeg doma „Ivana Brlić Mažuranić“  Lovran.

Opatija – Rotary klub Opatija organizira humanitarnu akciju pod nazivom „Djeci za veseliji Božić“. S tim ciljem u nedjelju, 2. prosinca u 20 sati u Centru Gervais u Opatiji održat će se kazališna predstava „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ u izvedbi Umjetničke organizacije Teatroman iz Zagreba. Tekst predstave je prema knjizi američkog bračnog terapeuta Johna Graya napisao Paul Dewandre, a za Hrvatsku tekst je adaptirao i producirao Roman Šušković-Stipanović dok je predstavu režirao Boris Kovačević.

Predstava „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ svoju popularnost stiče zahvaljujući tome što u duhovitim primjerima iz svakodnevnog života gledatelj lako prepoznaje svog partnera ili sebe. Osim lake identifikacije gledatelja s problemima i načinima reagiranja u braku, predstava nudi i moguća rješenja kako prevladati nesporazume i izbjeći nezadovoljstva i frustracije neočekivanim (različitim) ponašanjem „druge strane“.

– Sav prihod od ulaznica koje su u prodaji po 80 i 60 kuna bit će namijenjen za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi koja su smještena u riječkoj podružnici Dječjeg doma „Ivana Brlić Mažuranić“  Lovran. Pozivamo građane da dođu pogledati ovu zanimljivu predstavu i time se uključe u humanitarnu akciju kojom se želi uljepšati predstojeće blagdane djeci u domu, poručili su Rotarijanci.

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti preko portala www.mojekarte.hr, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, trgovini Foto Revija u Užarskoj ulici, glazbenim trgovinama Dallas Records i Croatia Records u Rijeci, agenciji New Sound u Matuljima te KD Kostrena u Kostreni.

 

error: Content is protected !!