Dječji dan u Opatiji

drustvo_nasa_djecaOpatija – Klinci i klinceze sutra je vaš dan, naime, sutra s početkom u 17 sati (dvorana Gorovo) počinje Dječji dan. Četvrtu godinu za redom organizira se Dječji dan, u koji su uključena djeca iz opatijskih vrtića, osnovne i srednje škole, Društvo naša djeca Opatija i Kolibrići.
Ovu manifestaciju podržavaju ugostitelji i obrtnici, pa će tako djeca u ulozi odraslih od 16 do 17 sati biti u: trgovini Futura Nova i Kraš, zlatarni Toni, fotografskoj radnji Luigi, ljekarni Elvira Štimac, u Grand Cafeu – Milenij Grand Hotel 4 opatijska cvijeta, konobi Istranka, fotografskoj radnji Kurti i postolarskoj radnji Personality.
U programu na Gorovu će učestvovati: Mađioničar Jozo Bozo, Dječji zbor ”Male tratinčice“, animatori Liburnia Entertainment, opatijske mažoretkinje, plesna grupa Sweet Girls iz osnovne škole ”Rikard Katalinić Jeretov”, Društvo naša djeca Opatija, Glazbeni studio OZ, te mali sportaši koji će se natjecati u rukometu, nogometu, karateu i ostalim veselim sportskim igrama.
I.M.

error: Content is protected !!