Dječji vrtić u Velom Brgudu počinje s radom 3. prosinca, dogradnja osnovne škole kreće sredinom 2019. godine

– Svi građevinski radovi trebali bi biti gotovi do 17. studenog, nakon čega je upravno vijeće vrtića odlučilo da će  vrtića u Velom Brgudu početi s radom 3. prosinca, odgovorio je načelnik Ćiković.

Ivana Vasilić Polić

Matulji – Dječji vrtić Veli Brgud trebao je biti otvoren 5. studenog, no problem s liftom te loše vremenske prilike odgodile su stavljanje plastične podloge na pod te je samim time prolongirano otvorenje.

– Svi građevinski radovi trebali bi biti gotovi do 17. studenog, nakon čega je upravno vijeće vrtića odlučilo da će  vrtića u Velom Brgudu početi s radom 3. prosinca, odgovorio je načelnik Ćiković, na vijećničko pitanje Ivane Vasilić Polić koju je osim vrtića zanimalo i kada kreće proširenje škole za uvođenje jednosmjenske nastave u Osnovnoj školi dr. Andrija Mohorovičić u Matuljima.

Mario Ćiković i Eni Šebalj

– Kao što znate sa Županijom je dogovoreno da radovi kreću sredinom iduće godine. Nastojat će se da bude gotova što prije i mislim  da moramo biti zadovoljni da gradnja škole kreće i da ćemo konačno imati svu djecu u jednosmjenskom radu. Ne samo da će graditi novi dio, već će se urediti i stari dio škole, istaknula je Eni Šebalj, zamjenica općinskog načelnika.

 

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net