Djed Mraz stigao padobranom

djed_mraz_padobran_sm…u vreći su se našli slatkiši, ali i bojanke i flomasteri – na zadovoljstvo stotinjak mališana koji su dočekali ”nebeskog putnika’…
…moji sobovi ostali su kući, jer im je u Opatiji pretoplo – poručio je Djed Mraz okupljenim vrtićarima…

Opatija, Ičići, Lovran – Pogleda uprtih u nebo, mali su vrtićari iz Opatije, Ičića i Lovrana čekali da se iz plavih visina spusti crvena silueta s bijelom bradom. I nisu se razočarali – u organizaciji Dječjeg vrtića Opatija i Aerokluba ”Cumulus” spustili su se popularni ”debeljci” na plaže u Slatini, Ičićima te na lovranski mul, a sa sobom su ponijeli torbu krcatu darovima.
– Moji sobovi ostali su kući, jer im je u Opatiji pretoplo. Zato smo stigli avionom punim darova, ali u Opatiji nemate aerodrom, pa smo morali iskočiti. Stoga su darovi malo skromniji, ali imamo ih za svu djecu, jer su ove godine bila jako dobra, kazao je Djed Mraz opatijskoj djeci.
U vreći su se našli slatkiši, ali i bojanke i flomasteri – na zadovoljstvo stotinjak mališana koji su dočekali ”nebeskog putnika”. Zadovoljni su bili i organizatori.
– Drago nam je da je sve prošlo dobro, a vrlo rado ponovit ćemo ovaj događaj i iduće godine. Planirali smo da se Djed Mraz spusti prije Božića, no vrijeme nam nije išlo na ruku pa smo morali nekoliko puta odgađati. Napokon smo uspjeli pogoditi dan bez vjetra i uz prihvatljive temperature, i mislim da je sve završilo odlično. Najvažnije je da su djeca zadovoljna, kazao je predsjednik Aerokluba “Cumulus” Goran Ratkajec.

Liburnija.net: Zračni desant Djeda mraza na opatijsku plažu...

Liburnija.net: Zračni desant Djeda mraza na opatijsku plažu...


Davor Žic / Liburnija.net
Foto: Aeroklub “Cumulus”

error: Content is protected !!