Djed Mraz u srijedu ponovno stiže na Trsatsku gradinu, a u četvrtak nastupa Klapa Luka

U četvrtak, 21. prosinca na Gradini će nastupati ženska Klapa Luka koja djeluje više od tri desetljeća, njegujući klapski izričaj s osebujnim vokalnim izvedbama.

Rijeka – Nakon prvog posjeta najdražeg Djedice koji je razveselio mnogobrojne posjetitelje, ove srijede, 20. prosinca u 18 sati mališani će se ponovno moći družiti s Djeda Mrazom. Svi oni koji svoje želje u ovo predblagdansko doba žele prenijeti Djeda Mrazu ili se fotografirati u čarobnom ambijentu ledene spilje, pozvani su na druženje.

Djed Mraz će i ovoga puta biti rado viđeni gost na bajkovitoj Trsatskoj gradini obavijenoj plaštem od ukupno 11 kilometara božićnih lampica, koja ove godine krije prekrasnu adventsku atmosferu ispunjenu brojnim sadržajima.

I ovoga puta Djed Mraz neće stići praznih ruku, već će najmlađe obradovati slatkišima, a sigurni smo kako će u božićnoj noći ispuniti sve želje koje bude pomno saslušao na Trsatskoj gradini.

Već sljedećeg dana, u četvrtak, 21. prosinca na Gradini će nastupati ženska Klapa Luka koja djeluje više od tri desetljeća, njegujući klapski izričaj s osebujnim vokalnim izvedbama. Ova višestruko nagrađivana Klapa iza sebe ima brojne koncerte, natjecanja, glazbeno-scenske projekte, festivale, dramske predstave te nekoliko TV-spotova. Klapa je snimila 6 nosača zvuka, a u svojoj kolekciji pohranjuje više od 60 nagrada i plaketa od kojih je čak 5 zlatnih s Festivala dalmatinskih klapa u Omišu, a što ih s pravom svrstava uz bok najboljih hrvatskih klapa.

Klapa Luka na Trsatskoj će gradini izvesti dio bogatog glazbenog opusa u kojem stavljaju naglasak na dalmatinski i primorsko-istarski glazbeni izričaj, a uz ovogodišnji magičan ambijent Trsatske gradine, posjetitelji će moći uživati i u ovoj glazbom protkanoj večeri. Početak nastupa zakazan je za 18.00 sati, a ulaz je za posjetitelje slobodan.

Svi posjetitelji, osim u zanimljivom programu, na Gradini mogu svakodnevno uživati u impozantnim svjetlećim dekoracijama, proći kroz najveću božićnu kuglicu, razgledati atraktivne jaslice ili uživati u bogatoj gastro ponudi.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!