Djelatnici i volonteri GDCK Opatije: Veliko hvala plemenitim ljudima Opatije i Lovrana!

Svim sugrađanima Liburnije želimo zdravlje, da primjenjuju samo preporuke ovlaštenih stručnjaka i da se što prije život vrati u normalu na ovoj našoj lijepoj Liburniji. Veliko hvala, poručili su djelatnici i volonteri GDCK Opatije.

Opatija, Lovran – Danas smo zaprimili Izvadak iz banke iz kojeg je vidljivo da je sedam plemenitih sugrađana Opatije i Lovrana doniralo ukupno 1.400,00 kuna za aktivnosti Crvenog križa na čemu im neizmjerno zahvaljujemo.

– U ovim izvanrednim okolnostima, ne očekivane pandemije Corona virusa – ozbiljne zdravstvene ugroze za sve nas potvrđuje se kao i mnogo puta do sada da smo u nevolji jedinstveni. Djelatnici GD Crvenog križa Opatija svi od reda rade (što nam je i obveza službeno i moralno); mnogobrojni dosadašnji volonteri te mnogobrojni građani javili su se ovih dana i uključili u pomaganje za provedbu humanitarnih aktivnosti Crvenog križa s naglaskom na brigu za starije i nemoćne. Otvorili smo telefonski broj za dežurstvo 091 946 2082 svakodnevno od 08,00 do 18,00 sati za nemoćne sugrađane koji su sami i potrebna im je pomoć te nam se mogu javiti. Sve nas koji smo na terenu u ovoj prigodi ovakve donacije prvenstveno raduju jer znamo da su građani uz nas, a s obzirom na izvanredne okolnosti i bezobraznu zlouporabu situacije te višestrukog poskupljenja zaštitne opreme novčane donacije predstavljaju i vrlo praktičnu pomoć. Stoga od srca zahvaljujemo i svim sugrađanima koji i na ovaj način sudjeluju u pomaganju za sve potrebite u ovim okolnostima. Svim sugrađanima Liburnije želimo zdravlje, da primjenjuju samo preporuke ovlaštenih stručnjaka i da se što prije život vrati u normalu na ovoj našoj lijepoj Liburniji. Veliko hvala, poručili su djelatnici i volonteri GDCK Opatije.

error: Content is protected !!